Kohout moto

Čtyřkolky, skútry, minibike, pitbike, moto, atv ctyrkolky, motoinzerce, mx shop - Moto Kohout

Váš košík  

Váš košík je prázdný
Facebook

Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?

vyfuk
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Téma: vyfuk
vyfuk Před 1 rok, 11 měsíce  
chtel jsem se zeptat jestly tomahawk 400 limited ma taky ladenej vyfuk jako tomahawk 300 limited dekuju za odpoved
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
marek

Reply Quote

Re:vyfuk Před 1 rok, 11 měsíce  
Ne,ne. V ceně je: Original 3M polepy,Tlumiče G2 Shock, Sportovní CDI,ALU disky, ALU nášlapy
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Janýr

Reply Quote

To si nekupuj to se rospadne kup si TGB
Opište bezpečnostní kód   
123456789

Reply Quote

Si děláš srandu, né???
Já mám Tomahawka už rok a jsem strašně spokojenej. Jezdím s ním i na trať, samozřejmě mu dám údržbu, jak má bejt a access drží a drží.
Opište bezpečnostní kód   
Buchar

Reply Quote

japonec je jako čína
Opište bezpečnostní kód   
am cam

Reply Quote

Re:vyfuk Před 1 rok, 9 měsíce  
to nevím no furt lepší Japonec než Kanada!!! a TGB si rosekne všechny ve Čtyřkolkách
Opište bezpečnostní kód   
Robert

Reply Quote

Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12

Nepřehlédněte také:   SEO optimalizace | Webdesign | estetická chirurgie | Grand Canyon | SEO zdroje | minibike