Kohout moto

Čtyřkolky, skútry, minibike, pitbike, moto, atv ctyrkolky, motoinzerce, mx shop - Moto Kohout

Váš košík  

Váš košík je prázdný
Facebook

Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?

Dobijeni baterky pres zimu
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Téma: Dobijeni baterky pres zimu
Dobijeni baterky pres zimu Před 2 rok, 2 měsíce  
Dobry den,

Chtel jsem se zeptat cim dobijite GS pres zimu obycejnou dobijeckou z nejake mototechny nebo existuje nejaka original BMW? jinak jde nejak dobijet aniz bych oddelaval sedlo nejak pres nejakou zasuvku.

Dik za odpovedi
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
BMW man

Reply Quote

Re:Dobijeni baterky pres zimu Před 2 rok, 2 měsíce  
Mám tuhle (ne přimo tuto ale její starší verzi). Nabíječka

A sem moc spokojen, nabila mi i autobaterku ktera po nabiti normalní nabiječkou stejně za dva dny nefungovala. Sice to trvalo asi tři dny ale vysledek paradní
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Janek

Reply Quote

Re:Dobijeni baterky pres zimu Před 2 rok, 2 měsíce  
Pokud máš zdravou baterku a pokud tam nemáš nějaký zabezpečení co žere nějakej malej proud i ve vyplém stavu, tak ta baterka vydrží do jara ve stavu, kdy to ještě zvládne nastartovat.
Autonabíječku z hypernovy ani jiné podobné za litr nepoužívej, nemají vůbec žádnou regulaci ničeho a motobaterku ti vyvaří.
Opište bezpečnostní kód   
Mrtvola

Reply Quote

Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1

Nepřehlédněte také:   vařiče | materasso | interiéry Praha | David Koller | transformátory | ubytování Brandýs