|
Jaky motorovy olej do Pitbike? Před 2 rok, 2 měsíce
|
|
|
Zdravicko,
mam na Vas dotaz,jsem teprve zacatecnik a asi pred mesicem jsem si koupil pitbike 125ccm.Neco vyrobeno v cin neco v rakousku,a je to zastiteno licenci Hondy.4-takt.Mam na Vas ale dotaz jaky motorovy olej by se tam mohl nejvice hodit.jsem druhy majitel a prirucku k tomu nemam a tudiz nevim co tam nalit a rekl bych ze za par dnu to bude uz velice akutni.Mnohokrat dekuji za radu.
|
|
995hh
|
|
|
|
|
Re: Jaky motorovy olej do Pitbike? Před 2 rok, 2 měsíce
|
|
|
Určitě 10W40 (nejlépe Castrol)
|
|
admin
Administrátor
|
|
|
|
|
Re:Jaky motorovy olej do Pitbike? Před 2 rok
|
|
|
No mam taky pitbika 125ccm a davam tam Mogul 15W-40 a jede normálně ja sem sním spokojen a když jezdím nějak dlouho třeba každej den tak ho po tejdnu po dvou vyměnim
|
|
Pivko
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale to je přesně ono o čem to je.
Můžete tam dát olej v podstatě jaký chcete, ale interval výměny tomu musíte podřídit. Obecně platí, že na kvalitní olej, při jízdě v terénu, by interval výměny neměl být delší než 15 hodin. U toho mogulu bych to viděl tak po 5-ti maximálně.
Pro motor nemůžete udělat víc, než mu dát dobré mazání...
|
|
Admin
|
|
|
|
|
|
|
|
Jasní nejezdím dene víc než hodinu max dvě hodiny a to ještě nejezdím káždej den a nejezdím nakej extrem jen tak pro zábavu
|
|
pivko
|
|
|
|
|
Re:Jaky motorovy olej do Pitbike? Před 1 rok, 11 měsíce
|
|
|
Repsol 4T 15W50 tenhle liju já a jsem naprosto spokojen:)) oleje typu 5W40 atd.. jsou moc řídke a po zahřáti jsou jak voda:( Pitbike je namahanej motor a proto potrebuje husty olej jako je treba prave ten repsol 15W50.
|
|
Martin
|
|
|
|
|