Kohout moto

Čtyřkolky, skútry, minibike, pitbike, moto, atv ctyrkolky, motoinzerce, mx shop - Moto Kohout

Váš košík  

Váš košík je prázdný
Facebook

Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?

Jaky motorovy olej do Pitbike?
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1234
Téma: Jaky motorovy olej do Pitbike?
Jaky motorovy olej do Pitbike? Před 2 rok, 2 měsíce  
Zdravicko,
mam na Vas dotaz,jsem teprve zacatecnik a asi pred mesicem jsem si koupil pitbike 125ccm.Neco vyrobeno v cin neco v rakousku,a je to zastiteno licenci Hondy.4-takt.Mam na Vas ale dotaz jaky motorovy olej by se tam mohl nejvice hodit.jsem druhy majitel a prirucku k tomu nemam a tudiz nevim co tam nalit a rekl bych ze za par dnu to bude uz velice akutni.Mnohokrat dekuji za radu.
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
995hh

Reply Quote

Re: Jaky motorovy olej do Pitbike? Před 2 rok, 2 měsíce Karma: 0
Určitě 10W40 (nejlépe Castrol)
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
admin
Administrátor
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Reply Quote

Re:Jaky motorovy olej do Pitbike? Před 2 rok  
No mam taky pitbika 125ccm a davam tam Mogul 15W-40 a jede normálně ja sem sním spokojen a když jezdím nějak dlouho třeba každej den tak ho po tejdnu po dvou vyměnim
Opište bezpečnostní kód   
Pivko

Reply Quote

Ale to je přesně ono o čem to je.
Můžete tam dát olej v podstatě jaký chcete, ale interval výměny tomu musíte podřídit. Obecně platí, že na kvalitní olej, při jízdě v terénu, by interval výměny neměl být delší než 15 hodin. U toho mogulu bych to viděl tak po 5-ti maximálně.
Pro motor nemůžete udělat víc, než mu dát dobré mazání...
Opište bezpečnostní kód   
Admin

Reply Quote

Jasní nejezdím dene víc než hodinu max dvě hodiny a to ještě nejezdím káždej den a nejezdím nakej extrem jen tak pro zábavu
Opište bezpečnostní kód   
pivko

Reply Quote

Re:Jaky motorovy olej do Pitbike? Před 1 rok, 11 měsíce  
Repsol 4T 15W50 tenhle liju já a jsem naprosto spokojen:)) oleje typu 5W40 atd.. jsou moc řídke a po zahřáti jsou jak voda:( Pitbike je namahanej motor a proto potrebuje husty olej jako je treba prave ten repsol 15W50.
Opište bezpečnostní kód   
Martin

Reply Quote

Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1234

Nepřehlédněte také:   Solná jeskyně | feeder | půjčovna čtyřkolek | vestavné skříně | kancelářské židle | podlahové vytápění